Els equips de treball dels casals d’estiu de joc

organitzats per l’Ajuntament de Lleida i gestionats per la Fundació Verge Blanca ja estan treballant al 100% per planificar les activitats d’estiu que es faran als casals d’estiu de joc de Lleida. Amb molta il·lusió i dedicació, els monitors i coordinadors estan dissenyant un ampli ventall d’activitats lúdiques, educatives i esportives per a tots els infants que participaran en aquests casals durant l’estiu.

Aquests casals, que s’han convertit en un referent a la ciutat, tenen com a objectiu principal oferir un espai segur i divertit on els nens i nenes puguin gaudir de les vacances escolars, fer noves amistats i aprendre en un entorn dinàmic i estimulant. Les activitats programades inclouen tallers de manualitats, jocs d’aigua, excursions, gimcanes, excursions i molt més, sempre amb una atenció especial a la inclusió i la diversitat.

El compromís de l’Ajuntament de Lleida i la Fundació Verge Blanca amb els infants i les seves famílies es reflecteix en la qualitat i varietat de les propostes, així com en la formació i experiència dels professionals que hi treballen. Tot està a punt perquè els infants de Lleida visquin un estiu inoblidable ple de diversió i aprenentatge.

 

0
  0
  Cistella de la compra
  La teva cistella és buidaTorna a la botiga
  Obrir WhatsApp
  1
  Et podem ajudar?
  Hola! Et podem ajudar? Parla'ns per WhatsApp!