Programes i projectes

La Fundació Verge Blanca és una entitat no lucrativa i compromesa, des de fa més de 50 anys, amb l’educació i l’acció social.

Treballem en el camp de l’educació organitzant activitats i programes amb diferents col·lectius: administracions públiques, escoles i entitats.

El valor de l’educació en el lleure

L’educació en el temps de lleure, entén l’educació com un procés d’ajut al creixement personal, el desenvolupament de la personalitat, la realització personal, el creixement integral de la persona constant i progressiu. Esdevenir persona, és un procés de llibertat, de recerca de sentit i de realització.

Les activitats d’educació en el temps de lleure són activitats que es produeixen fora de l’ensenyament reglat i de l’àmbit familiar. Esdevenen una proposta educativa per als infants i joves, afavorint que gaudeixin d’un temps de creixement personal i social mitjançant activitats que promouen el treball en hàbits, actituds i valors. Les activitats d’educació en el lleure són: les colònies, campaments, rutes casals de vacances i l’esplai.

0
  0
  Cistella de la compra
  La teva cistella és buidaTorna a la botiga
  Obrir WhatsApp
  1
  Et podem ajudar?
  Hola! Et podem ajudar? Parla'ns per WhatsApp!