Activijocs

A l’escola  Minerva al barri de Balàfia a Lleida, la Fundació Verge Blanca esta duent a terme el programa Activijocs, Reforç educatiu i lleure per a infants i adolescents de 6 a 16 anys gràcies a la col·laboració amb Save the Children i el programa Caixaproinfància de la Fundació la Caixa.

Els infants i adolescents són derivats per serveis socials així com altres agents educatius del barri. 

REFORÇ ESCOLAR:

El projecte s’articula per compensar les desigualtat socioeducatives dels infants a través d’activitats de reforç escolar.

LLEURE:

Promoure la interacció social, de creació d’un vincle afectiu sòlid amb altres infants, el treball emocional i la coneixença de l’entorn a través d’activitats de lleure educatiu.

COMUNITAT:

Els infants participen de diferents activitats del barri i en projectes que tenen un impacte positiu a la comunitat local. Aquestes activitats són la col·laboració amb el Palet, visita a la residència de gent gran de Balàfia o  participant de les activitats del barri. 

Intervenció educativa a través del joc:

Promoure la millora competèncial i de coneixements amb l’ús de metodologies lúdiques com a eines d’intervenció.

Intervenció amb famílies

A més a més  es realitza un treball amb les famílies, ja que cal situar-les com a element central de suport per prevenir situacions de risc dels infants i els facilitem suport emocional i tallers de parentalitat positiva.

COM PUC COL·LABORAR?

Si vols ajudar a que cap infant es quedi sense lleure tens diverses opcions.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

0
  0
  Cistella de la compra
  La teva cistella és buidaTorna a la botiga
  Obrir WhatsApp
  1
  Et podem ajudar?
  Hola! Et podem ajudar? Parla'ns per WhatsApp!