Vacances per créixer

Des de l’any 2012 la Fundació Verge Blanca està duent a terme el projecte Vacances per Créixer que consisteix en la realització d’activitats de lleure educatiu durant els mesos d’estiu perquè infants en situació de risc social tinguin el dret de gaudir d’un temps de lleure de qualitat i accessible i on puguin ser acompanyats en el seu creixement lluny de les situacions en que es veuen immerses les persones que els envolten.

Els beneficiaris directes del projecte són infants en situació de risc social, i indirectament les seves famílies els quals la seva situació social i econòmica pugui estar afectant el desenvolupament i el compliment dels drets dels infants. La participació en el programa es basarà en els informes socials dels agents derivadors: entitats del sector social i els Serveis Socials municipals.

En la gran majoria de les activitats hi ha servei de menjador amb el que pretenem per una banda que els infants gaudeixin d’un àpat al dia equilibrat i de qualitat, i que per una altra banda, que desenvolupin actituds, hàbits i conductes educatives referents a la convivència, a l’alimentació, a la higiene al lleure i al descans.

Què volem?

Que el lleure sigui un dret no un factor d′exclusió

Oferir un lleure de qualitat i econòmicament accessible

Que els infants gaudeixin de dos àpats saludable i equilibrats al dia

Contribuir amb un futur amb igualtat per a tots els infants

infants atesos estiu 2023

famílies ateses estiu 2023

entitats en xarxa

%

satisfacció pares i marxes

%

assistència

COM PUC COL·LABORAR?

Si vols ajudar a que cap infant es quedi sense lleure tens diverses opcions.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

0
  0
  Cistella de la compra
  La teva cistella és buidaTorna a la botiga
  Obrir WhatsApp
  1
  Et podem ajudar?
  Hola! Et podem ajudar? Parla'ns per WhatsApp!