Projecta’t

El Programa Projecta’t, és un servei d’orientació professional dissenyat específicament per a educadors que treballen en el sector de l’animació sociocultural. Oferim un acompanyament individualitzat per part del nostre equip d’orientació, on detectem les necessitats i objectius de cada professional.

Aquesta orientació està enfocada principalment a millorar les competències de cada treballador per augmentar el rendiment d’aquests al seu lloc de feina, així com mostrar la àmplia possibilitat d’acreditació de competències i ajudar-los a enfocar-se en el seu sector. Oferim una abundant varietat de sessions tant grupals com individuals, on tractarem aspectes relacionats amb cada lloc de treball en específic, per exemple: algunes de les competències serien la gestió de conflictes, el control de les emocions, habilitats de comunicació, entre d’altres, i nosaltres juntament amb cada persona, i de manera individualitzada, detectaríem quines d’aquestes competències es podrien millorar i l’ajudaríem a fer-ho.

Ens podem adaptar fàcilment a la disponibilitat de cada participant, així com podent venir a solucionar els vostres dubtes de manera presencial. Podent també fer aquestes sessions tant a la nostra Fundació com podent-nos desplaçar al vostre centre.

Creiem que pot ser una gran oportunitat tant per vosaltres com a entitat com pels vostres treballadors per potenciar tant les competències com el rendiment de cadascun en el seu lloc de feina.

Què oferim?

Per fer-ho possible, s’ofereixen  serveis 100% gratuïts pels treballadors:

Descobreix les teves competències

Personals, professionals i analitza la situació del mercat de treball i del teu sector.

Estableix els teus objectius

A través de l’análisi d’ ocupacions pots definir les accions a desenvolupar.

Elabora el pla d’acció

Segons el teu context i disponibilitat professional

Millora de les competències amb sessions grupals

Sessions grupals encarades a les necessitats específiques de cadascún. Assabentat sobre l’àmplia possibilitat de certificacions.

Contacta

10 + 14 =

AMB EL FINANÇAMENT DE:

0
  0
  Cistella de la compra
  La teva cistella és buidaTorna a la botiga
  Obrir WhatsApp
  1
  Et podem ajudar?
  Hola! Et podem ajudar? Parla'ns per WhatsApp!