Aquest dijous, 25 d’abril,  s’ha celebrat a la FEPTS aquesta V jornada amb el fi de compartir experiències e iniciatives que treballen de manera col·lectiva a les terres de Lleida, per a poder oferir respostes i oportunitats als reptes socioeducatius de la realitat actual.

S’ha organitzat des de la Xarxa Territorial d’Educació 360 de Lleida, amb la col·laboració del grup de recerca GRASE de la Universitat de Lleida.

A més, s’ha celebrat el cinquè aniversari d’aquesta xarxa, que va constituir-se  al febrer de 2019 i durant aquests anys ha anat treballant per a construir un ecosistema socioeducatiu a Lleida més fort i resilient, amb l’adhesió de noves entitats, institucions, centres educatius… i la col·laboració de diversos agents del territori, per anar cap a el dret a una educació de qualitat per a tothom.

Avui s’han presentat i dialogat al voltant de quatre experiències que posen  el seu focus d’acció en el revertiment de les desigualtats socials i educatives i recerca de l’equitat i la connectivitat d’agents per aconseguir-ho, des de diferents àmbits d’actuació. Així ha participat, una entitat de caire esportiu i social, la Cristaleria; una iniciativa d’un grup de famílies a l’escola pràctiques I anomenat “grup singular”; l’experiència com a poble educador del Poal, i per últim, projectes que es duen a terme des de la Universitat de Lleida, com les “aules contra la pobresa” i treballs finals utilitzant la metodologia d’Aprenentatge i Servei.

0
  0
  Cistella de la compra
  La teva cistella és buidaTorna a la botiga
  Obrir WhatsApp
  1
  Et podem ajudar?
  Hola! Et podem ajudar? Parla'ns per WhatsApp!